Wie heeft er verstand van studio-apparatuur?

Deze jongeman (41) heeft een heel speciaal verzoek. Hij heeft al 11 jaar een studio, maar maakt daar geen gebruik van, wat zo jammer is! Wij zijn op zoek naar een goede buur die affiniteit heeft met opname-apparatuur en die wel van een goede beat houdt! Er moet een AKAI worden aangesloten op een draaitafel, versterker, keyboard en zip drive zodat hij alle beats kan opslaan. Veel lukt hem zelf, maar dit gaat zijn pet te boven. Het zou fijn zijn als iemand eerst komt kijken naar de apparatuur en kan beoordelen welke bekabeling nodig is zodat hij dat kan aanschaffen. Daarna kan jij je uitleven op de apparatuur.

Benodigdheden: De juiste bekabeling moet nog worden aangeschaft nadat je gekeken hebt wat nodig is. 

Bijzonderheden: Mooie studio met een MPC 2000XL. De draaitafel is een technics SL 1200. Meneer rookt en heeft een kat (die nergens van opkijkt).

This request for help is suitable for English speaking neighbours.

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
22475
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.