Een gordijnrails en lamp ophangen

Dit ouder echtpaar zou graag een gordijnrails ophangen in de woonkamer en een lamp in de keuken. Zelf lukt dit hen niet door de ouderdom en bijbehorende  gezondheidsklachten. De gordijnrails, de lampen en het gereedschap zijn al in huis. Kortom, een fluitje van een cent! Ga jij even langs? 

 

Frequentie:  Eenmalig 

 

Benodigdheden: Materialen en gereedschap zijn al in huis.

 

Buurt
Zuid
De Pijp
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
25384
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.