1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Oud-muzikant & voetballiefhebber zoekt...

Oud-muzikant & voetballiefhebber zoekt goede buur

Voor deze sympathieke oud-muzikant en oud-voetballer van 86 zijn we op zoek naar een goede buur die hem wat gezelligheid komt brengen. Meneer is vroeger heel actief geweest. Hij komt uit een muzikale familie, speelde zelf trompet trad veel op in het buitenland. Ook heeft hij lang op hoog niveau gevoetbald. Nu is meneer al 20 jaar weduwnaar. Hij heeft zichzelf altijd redelijk bezig kunnen houden en ging vaak naar de dagbesteding. Door de coronacrisis is dit aardig ingedamd en heeft hij steeds minder mensen om zich heen. Hij zou het daarom leuk vinden om aan een goede buur gekoppeld te worden die eens in de twee weken bij hem langskomt voor een kopje koffie en een babbeltje. Een ommetje maken met de scootmobiel lijkt hem ook leuk. Hij geeft aan in een mooie omgeving te wonen. Word jij de goede buur voor deze Amsterdammer?

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-Oost (E-buurt G-buurt en K-buurt)
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19471
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest