1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Af en toe op...

Af en toe op de koffie

Mevrouw van 93 jaar die nog zo fit en vief klinkt als een jonkie is zo blij met het Burennetwerk. Ze is zo dankbaar met wat we voor haar doen, dat ze nu op zoek is naar een koffiemaatje voor zo af en toe een bakkie bij haar thuis. Ze heeft kind noch kraai maar wel een groepje jonge mensen om zich heen waar ze hulp aan kan vragen. Dat doet haar goed. Nou zou het ook zo leuk zijn als er overdag eens iemand over de vloer komt voor de gezelligheid. Hoeft helemaal niet vaak maar het vooruitzicht dat er bezoek komt vindt ze al heerlijk. Wie maakt deze mevrouw nog blijer met Burennetwerk?

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-Oost (E-buurt G-buurt en K-buurt)
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
21562
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest