fbpx

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer een wandeling maakt. Meneer houdt van kletsen, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat er stiltes vallen. Meneer heeft het een en ander meegemaakt in zijn leven, waardoor hij een bezoek best een beetje spannend kan vinden. Als het ijs gebroken is, vertelt hij je vast graag over alle muziekstijlen die hij interessant vindt. Dit varieert van muziek uit de jaren ’50 & ’60 tot country en popmuziek en zelfs een beetje klassiek. Houd jij ook zo van muziek en een wandeling? Kom dan eens langs bij meneer. 
 

Frequentie:  1x in de 2 weken

Bijzonderheden: Het eerste contact loopt via de contactpersoon van meneer. 

We zijn op zoek naar een vrouwelijke goede buur.

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28703
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Samen eropuit

Mevrouw (78) zou graag er op uit naar de markt of naar het theater. Door haar leeftijd en slechte gehoor is haar...