fbpx

Samen kletsen in een cafeetje

Heb jij zin in een kopje koffie in de buurt met deze buurman? Meneer (64) heeft door niet aangeboren hersenletsel veel tijd te vullen. Hij zou het leuk vinden om met een buurman een bakkie koffie te gaan doen en wat te kletsen. Dat gaat niet zo snel, dus als jij goede luisterskills hebt is dat mooi meegenomen. Hij zingt graag en maakt zelf muziek. Hij komt met de elektrische ligfiets of de scootmobiel naar het café. Ga jij er met hem op uit?

Frequentie:  1 keer per 2 weken

Bijzonderheden: Meneer praat wat moeilijk en heeft daardoor tijd nodig om te vertellen. 

Buurt
Centrum
Weesperbuurt Plantage en Oostelijke Eilanden
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerende
Referentie
28638
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...