fbpx

Een boodschap halen & online bestellen uitproberen

Mevrouw (76), wonend in de Binnenstad, zoekt een goede buur die haar eens in de twee weken wil helpen met de aanschaf van kattengrind en wat kleinere boodschappen, en het wegbrengen van wat vuilniszakken. Voor haar 4 katjes heeft ze zo’n 3 zakken per 2 weken per twee weken nodig, voor zichzelf alleen wat lichtere producten zoals brood en beleg. Door een aandoening kan ze het helaas zelf niet en haar dochters zijn door persoonlijke omstandigheden niet geschikt de boodschappen voor haar te doen. Op de lange termijn zou het prettig zijn als er voor mevrouw online besteld kan worden. Via Albert Heijn kan mevrouw dan bij de deur afrekenen. Ze is er alleen niet bekend mee. Met geduld kan iemand dit misschien met haar doornemen, zodat het uiteindelijk ook af en toe vanaf een afstand voor haar besteld kan worden. 

Frequentie: 1x in de 2 weken.

Bijzonderheden: Het kattengrind is veel en ook zwaar. Eigenlijk moet dit met een bakfiets of auto. Maar, misschien is dit dus zo’n product dat je uiteindelijk online kunt bestellen voor mevrouw. 

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28878
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...