1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Lekker weer naar buiten

Lekker weer naar buiten

Deze lieve dame (91) zou het heerlijk vinden als ze een keer de mooie zomerzon en lucht kan voelen onder het genot van een wandeling in de wijk of het park. Omdat ze niet goed ter been is, zijn de wandelingen die ze nu maakt voornamelijk richting balkon. Dat is een fijne plek, maar aan afwisseling is ze wel toe! Je kan haar makkelijk duwen want ze heeft een lichtgewicht rolstoel en samen genieten is een dubbele vreugde. Mocht het weer een keer tegenzitten dan ben je van harte welkom voor een kop koffie of thee thuis. Mevrouw is een kei in handwerken geweest maar door leeftijd artrose zijn de vingertjes niet meer zo soepel als vroeger en wat mist ze dat! Dus nu doorbreekt ze de sleur door wat te schilderen of te haken en breien. Deze passie deelt ze graag met je maar ze babbelt over allerlei ander dingen net zo graag. Laat jij haar weer de geneugten proeven van het leven? Kom dan kennis met haar maken.

Frequentie:  1x in de 3 weken en als er een klik is 2 wekelijks

Bijzonderheden: keramiek werkjes, breien, haken, bronze beelden maken, stenen beelden gebeiteld en patchwork. Zo heel sporadisch zal ze een bezoekje naar de audicien moeten brengen als haar gehoorapparaten op tilt slaan, die zit op het Buiksloterplein. Maar dat was de afgelopen 2 jaar ook niet nodig dus de kans is erg klein. Sta jij daarvoor open?

Buurt
Noord
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24629
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.