1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Een babbel en een...

Een babbel en een haring

Deze heer van 76 is op zoek naar een buur die hem gezelschap brengt en ook… haring! Meneer houdt wel van een vissie op z'n tijd en zit nog meer verlegen om wat aanspraak. Meneer heeft de laatste jaren vooral voor zijn zieke vrouw gezorgd en merkt dat hij na haar overlijden meer tijd heeft voor andere dingen. Het lijkt hem heerlijk als je bij hem langskomt voor een babbel. Meneer heeft een brede interesse en kan over van alles mee praten. Helemaal mooi zou het zijn als je dan dus ook een visje voor hem meebrengt. Hoewel meneer zelf niet meer zo mobiel is (hij loopt kleine stukjes met een rollator) zou hij het ook prachtig vinden om er samen op uit te gaan, naar de zee bijvoorbeeld. Hij heeft zelf een auto dus vervoer is geregeld! Wil jij meneer ontmoeten?

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20616
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest