Douche met thermostaat-kraan ophangen

Tamelijk vervelend als je tijdens het douchen kunt kiezen uit slechts twee opties: een vuurzee of de noordpool. Helemaal vervelend als je door een chronische ziekte niet goed meer kunt voelen voor welke optie je nou eigenlijk hebt gekozen. En gevaarlijk bovendien… Vandaar dat deze meneer een thermosstaatdouche heeft aangeschaft; zo kan de temperatuur vastgezet worden op een gezond aantal graden celsius. Probleem is echter dat het hem niet gaat lukken dat ding in de douche te monteren. Ook zijn vrouw kan door een geblesseerde pols niet meer boren. Anders had ze het zelf gedaan, want de vorige douche heeft ze ooit ook zelf opgehangen. Daarom zoeken we een handige buur die samen met mevrouw de douche wil bevestigen. Je hoeft geen verstand te hebben van loodgieterpraktijken, als je maar een beetje handig bent en twee stevige polsen meeneemt. Mevrouw kijkt graag samen met jou naar de bijgeleverde handleiding en maakt samen met jouw een plan van aanpak. Fiks jij dit even?

Benodigdheden: Een tegelboor is handig. Als jij hem niet hebt, kan mevrouw dit gewoon huren bij de doe-het-zelf-zaak in de buurt.

Bijzonderheden: Tiqua de kat woont ook bij dit vriendelijke echtpaar. Er wordt binnen gerookt, maar als een goede buur doet mevrouw dat natuurlijk met alle liefde op het balkon. 

Buurt
Noord
Tuindorp Buiksloot (het Blauwe Zand)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
25297
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.