Dolle pret met een buur

Deze vrolijke buurvrouw (83) is op zoek naar een gezellige goede buur die langs komt om een praatje te maken. Zij en haar man wonen alleen en de familie komt af en toe langs, maar toch is de stilte groot. Doorspekt met humor vertelt ze je graag over haar levenservaringen. Mevrouw heeft ontzettend veel interesses. Zo is ze een enorme boekenfan, houdt ze van de natuur, musea, geschiedenis, films en programma’s zoals National Geographic. Vroeger heeft mevrouw 20 jaar in het Porselein- en Kristalhuis gewerkt. Wat ze heel graag zou willen is een bezoek brengen aan het Rijksmuseum. Daar hangen twee schilderijen die ze nog wil zien voordat ze naar het Louvre vertrekken. Mevrouw is een opgewekt type waar je veel mee kan lachen, dus dikke pret is gegarandeerd! Kom jij kennis maken?
Frequentie: 1x in de 2 weken

Bijzonderheden: Mevrouw is hardhorend maar dat drukt de pret niet. Ze rookt en zit in een rolstoel als jullie op stap gaan. Met slecht weer gaat ze liever niet naar buiten. 

Buurt
Centrum
Weesperbuurt Plantage en Oostelijke Eilanden
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
29901
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Gematcht

Naar de Eko Plaza bij Dappermarkt

Mevrouw (63) doet met veel pijn en moeite zelf nog boodschappen. Ze is ziek, en trappenlopen is een hele opgave,...

Keukenkraan monteren

Kom jij deze welbespraakte mevrouw (57) helpen door een oude keukenkraan te vervangen? De oude kraan heeft nooit goed...

Kennismaken met social media

Kom jij deze mevrouw (61) helpen met het begrijpen van haar Instagramaccount en andere social media, zoals Twitter? Ze...