fbpx

Deuren in de kledingkast en kastje aan de muur

Gezocht! Een handige Harrie of Henriëtte met gereedschap om een keukenkastje op te hangen en de deuren in een kledingkast te hangen. De deuren staan al sinds de verhuizing in de woonkamer en moeten worden gemonteerd. Scharnieren en schroeven zijn aanwezig. Het keukenkastje moet opgehangen worden in de keuken. Hiervoor zijn geen materialen en gereedschap aanwezig. Dus dat is handig als je dit zelf mee kan nemen.

Frequentie: 1 of 2 keer
Benodigdheden: Trap, boormachine, schroevendraaiers, schroeven en pluggen
Bijzonderheden: Voor deze klus is het handig als je eerst even langs kunt gaan om te zien wat er nodig is voor het keukenkastje. 

Buurt
Oost
Indische Buurt en Oostelijk Havengebied
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
26362
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.