fbpx

De moestuin: geluk voor het leven

Mijn tuin is als mijn hart, rijk aan bloemen en zuivere pracht. Mevrouw (84) heeft een moestuin(tje) in de buurt van de Tuinen van West. Dat is een geluk voor het leven maar als je ouder wordt dan wordt het steeds moeilijker om dit de onderhouden. In eerste instantie dacht ze eraan om de tuin op te zeggen maar als een buur het leuk vindt om samen met haar daarheen te gaan dan kan ze er nog een tijdje van blijven genieten. Ze kan je hulp gebruiken bij de grond spitten, groente zaaien en planten en dit bijhouden. Nu is het draaien van de grond een te zware klus voor haar. Beleef jij ook zo een plezier om in de tuin te werken dan ben jij de match die ze zoekt!

Frequentie: 1x in de 2 weken  

Benodigdheden: er is gereedschap aanwezig

Bijzonderheden: mevrouw heeft zelf een auto en de afspraken lopen via de contactpersoon omdat het geheugen van mevrouw niet optimaal is.

 

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Zuid-west
Type
Praktische hulp
Herhaling
Referentie
30755
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

En spelletje met een bakkie leut

Mevrouw (88) zoekt een leuke buur om in het weekend een spelletje mee te spelen en een bakkie thee te drinken. De...