De buitenlucht in en soms een boodschap

Mevrouw (79) is nog hartstikke jong van geest, maar haar lichaam laat haar in de steek. Ze wil graag naar buiten toe, maar moet dit rustig opbouwen. Als ze gezellig samen met iemand naar buiten zou kunnen dan zou dit een groot verschil maken. Mevrouw kan lekker kletsen en is goed gezelschap, dus als jij ook af en toe een wandeling wil maken en misschien af en toe met mevrouw een boodschap wil doen, dan zijn jullie een perfecte match! 

 

Frequentie:  1x in de twee weken 

 

Bijzonderheden: Mevrouw woont 1 hoog en daar moet je drie trappen voor omhoog! 

Buurt
Oost
Oud-Oost (Dapperbuurt Transvaalbuurt Oosterparkbuurt)
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24737
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.