1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Tijdelijk maatje voor een...

Tijdelijk maatje voor een praatje

Heb jij even tijd voor een praatje? Deze eenzame dame van 60 jaar heeft veel stille dagen en zou het fijn vinden als er af en toe iemand langskomt voor de gezelligheid. Dat zou haar goed doen! Het is maar voor een korte periode, want mevrouw is in afwachting van een verhuizing naar een verpleeghuis in Friesland, dichterbij haar familie. Ze heeft genoeg gesprekstof, zo houdt ze van koken en van planten en is ze ook dol op edel- en kiezelstenen. Gezellig als je aankomende tijd langskomt voor een kop koffie of thee en dan een praatje meeneemt! Goed om te weten: mevrouw heeft een beginnende vorm van dementie, daarom gaan de afspraken via haar hulpverlener.

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-West (Venserpolder D-buurt F-buurt H-buurt)
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20401
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest