1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. De kneepjes van het...

De kneepjes van het CV-ketel-vak delen

De CV-ketel van deze mevrouw (57) moet nodig eens bijgevuld en ontlucht worden. De woningbouwvereniging die dit eerder regelde, doet dit helaas niet meer. Omdat mevrouw dit nog nooit zelfstandig heeft gedaan en bang is dat ze iets verkeerds doet, is ze op zoek naar een extra paar ogen, die hier met haar naar wil kijken. Alle benodigdheden zijn al in huis. Fijn als je ook wat tekst en uitleg kan geven, zodat mevrouw in het vervolg zelf met de slang en waterpomptang overweg kan. Welke handige goede buur brengt de CV-ketel en de kennis van mevrouw hierover op peil? Een kop koffie en veel dankbaarheid staan klaar.

Buurt
Zuid
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
24219
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.