Cursus online boodschappen doen

Mevrouw (66) heeft hulp nodig bij het doen vaan haar boodschappen. Haar vaste hulp kan haar niet meer ondersteunen. Omdat mevrouw beperkt mobiel is, zit ze met de handen in het haar. Ze staat open voor het ontdekken van de online mogelijkheden. Dit is best spannend, omdat ze dit nog nooit gedaan heeft. Maar PicNic klinkt haar als muziek in de oren. Een buur die haar op weg kan helpen, zou fijn zijn. Het is niet zeker of zij meteen van start kan gaan met het bestellen van de boodschappen. Dus daarom ook de vraag of je 1 a 2 keer boodschappen kan meenemen, voordat het online platform het van je overneemt. Je kunt dan even langs de AH aan het Sierplein. Het doel is dat ze het na een aantal maanden helemaal zelf onder de knie heeft en dat ze zich zelfstandig kan voorzien van een gevulde koelkast. Help jij haar op weg?

Frequentie:  1x in de 2 weken de komende 4 maanden 

Bijzonderheden: Ze woont op 1 hoog zonder lift en heeft gezelschap van haar kanaries.

Buurt
Nieuw-West
Slotervaart Zuid
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerende
Referentie
29052
Let op:
Er heeft al een goede buur gereageerd op deze vraag!
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Gematcht

Naar de Eko Plaza bij Dappermarkt

Mevrouw (63) doet met veel pijn en moeite zelf nog boodschappen. Ze is ziek, en trappenlopen is een hele opgave,...

Keukenkraan monteren

Kom jij deze welbespraakte mevrouw (57) helpen door een oude keukenkraan te vervangen? De oude kraan heeft nooit goed...

Kennismaken met social media

Kom jij deze mevrouw (61) helpen met het begrijpen van haar Instagramaccount en andere social media, zoals Twitter? Ze...