Computer en telefoon opruimen

Het op orde brengen van de computer, telefoon en Ipad. Heb jij verstand van tabbladen, app-cleaners, add-blockers en kan jij eenvoudig uitleggen hoe je dit kan instellen? Dan kan je een oudere vrouw uit de Indische Buurt heel blij maken. Mevrouw hoopt dat als haar laptop, Ipad en telefoon opgeruimd zijn, dat ze dan niet overvallen wordt door onnodige berichten, reclames en updates. En dat ze inzicht krijgt in de juiste vinkjes, websites en apps om gebruik te maken van alle KPN services en haar weg te kunnen vinden op google. Mevrouw mist momenteel de aansluiting en er is te veel informatie.

 

Frequentie:  Eenmalig

Bijzonderheden: Mevrouw heeft een hondje en een kat

Buurt
Oost
Indische Buurt en Oostelijk Havengebied
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
25691
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.