fbpx

Buur voor de basisboodschappen gezocht

Deze dame van in de 90 zoekt een goede buur die wat boodschappen voor haar kan doen. Het betreft alleen de bederfelijke dingen zoals melk, brood etc. Haar dochter woont helaas te ver weg om dat te doen, maar zij doet wel de uitgebreide boodschappen. Zij kan ook een boodschappenlijstje voor je maken en zorgen voor betaling. De winkels zitten om de hoek op het Waterlandplein. Heb jij zin om een boodschapje te doen voor deze mevrouw? Het liefst elke week maar indien dat teveel is zoeken wij een 2e goede buur waarmee je kan afwisselen.
Frequentie: 1 keer per week/ 2 weken

Bijzonderheden: Mevrouw spreekt bijna geen Nederlands, maar wel Hindi/Urdu/Surinaams Hindoestaans. Contact loopt via de dochter. 

Buurt
Noord
Banne Buiksloot (De Banne)
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
26939
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Onkruid weghalen uit de voortuin

Kom jij wat onkruid weghalen in de voortuin van deze rustige dame (69)? Mevrouw haar gezondheid laat het niet toe om...

Eens in de zes weken een praatje

Deze dame van 56 jaar zoekt iemand die eens in de zes weken langskomt om te kletsen. Ze is zelf niet meer zo handig...