1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Buiten wandelen

Buiten wandelen

Heb je zin om een frisse neus te halen? Deze meneer (76) in Zuid ook! Helaas is meneer zijn mobiliteit niet meer wat het ooit was, maar meneer heeft sinds kort een buiten-rollator aangeschaft. Dit betekent dat hij na lange jaren binnenzitten weer eens de natuur in kan. Vanwege zijn mobiliteit zullen we wandelingen niet langer dan een halfuur duren, en zal meneer ook hier en daar moeten pauzeren. In het verleden heeft meneer allerlei soorten banen gehad, maar hedendaags houdt hij zich bezig met computers en last hij graag. Welke Goede Buur komt eens per twee weken een frisse neus met hem halen? Meneer heeft een voorkeur voor een vrouwelijke Goede Buur. 

 

Frequentie:  Eens per twee weken.

This request for help is suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Zuid
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
24580
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.