fbpx

Brievenbus uitzoeken en bevestigen

Voor een rolstoelafhankelijke mevrouw (80) zoeken we iemand die een brievenbus aan de buitengevel wil plaatsen. Momenteel krijg mevrouw de buitendeur niet ver genoeg open om er met de rolstoel op uit te gaan. Reden: de brievenbuszak aan de binnenkant van de deur zit in de weg. Mevrouw kan zelf niet naar de bouwmarkt en zou er dus graag samen met jou een bestellen voor aan de buitengevel. Praxis biedt een geschikt modelletje van ongeveer 31 euro die mevrouw natuurlijk zelf betaalt. Als de brievenbus is gearriveerd bij jou of bij mevrouw, dan moet die nog aan de gevel. Zou jij dan met je beste klus-skills die taak ook op je willen nemen? 

Frequentie: 2 keer
Benodigdheden: Klop- / beton-boor, basisgereedschap
Bijzonderheden: Mevrouw zit in een rolstoel. 

This request is also suitable for English, German, and Frisian speaking neighbours. 

Buurt
Nieuw-West
Geuzenveld
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
29009
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...