fbpx

Breng jij wat gezelligheid?

Kom jij deze meneer (72) vergezellen bij hem thuis of bij een bezoek aan een museum? Gewoon een praatje maken onder het genot van een kopje koffie vindt hij al fijn. Een beetje kletsen over de ditjes en datjes. Meneer is vroeger boekhouder geweest en hij geeft aan een brede interesse te hebben. Denk hierbij aan TV kijken, puzzelen, winkelen, een museum bezoeken en muziek luisteren. Ook maakt meneer graag een wandeling, al kan hij geen lange afstanden meer lopen. Meneer is wat slecht ter been. Ben jij die goede buur die wat gezelligheid meebrengt? 

Frequentie: 1x per twee weken, mocht je open staan om vaker met meneer af te spreken, dan zal hij dat ook als prettig ervaren. 

Bijzonderheden: Meneer heeft voorkeur voor een man die goed en duidelijk Nederlands spreekt i.v.m. zijn slechte gehoor. Daarnaast rookt meneer, maar kan zich inhouden als jij erbij bent. 

Buurt
Nieuw-West
Sloten en Nieuw Sloten
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28543
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...