1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Breng een kerstpakket bij...

Breng een kerstpakket bij een buur

Zin om een goede daad te verrichten in de donkere dagen van december? Verras een buur die wel een lichtpuntje kan gebruiken met een zelf samengesteld kerstpakket. Stel je pakket samen met gezellige en/of lekkere producten die je al in huis hebt of koop ze zelf (richtlijn 10 a 25eu). En verpak ze feestelijk met een persoonlijk kaartje erbij. In de week voor Kerst bied je het aan bij de buurtgeno(o)t(en) die je van ons toegestuurd krijgt. Een gezellig praatje (op afstand) kan er dan natuurlijk ook bij. Zo zorgen we voor veel warmte achter de voordeuren van Amsterdam! 
 
Je ontvangt begin december instructies over de buur waar je langs gaat. 
Geef je op voor de kerstpakketenactie en reageer op deze hulpvraag!
Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Eenmalig
Referentie
21639
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest