1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Boodschappen en een borrel

Boodschappen en een borrel

Voor meneer (70) zijn wij op zoek naar een vervanger voor zijn huidige boodschappenmaatje! Samen op de scootmobiel naar de Plus en af en toe een drankje in de kroeg. Hij drinkt namelijk zelf graag een borrel. Ga jij mee?

Goed om te weten: meneer rookt weleens een sigaretje.
 

This request for help is suitable for English and German speaking neighbours

Buurt
Noord
Banne Buiksloot (De Banne)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20001
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest