1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Online boodschappen in de...

Online boodschappen in de koelkast

Voor een bij ons goed bekende hartelijke dame (86) zoeken we een vervanging van haar huidige goede buur. Iedere week worden haar boodschappen netjes door de AH bij haar thuis afgeleverd op een vast moment. Alleen mag de bezorger i.v.m. corona de boodschappen niet in de keuken zetten. Nu hadden we een hele leuke goede buur gevonden (inmiddels vriend van mevrouw geworden, hij is ook op haar verjaardag geweest), maar die is helaas gaan studeren in het hoge Noorden. Zou jij bij mevrouw thuis gezellig op de boodschapjes willen wachten, een kop koffie drinken en praatje maken en dan als de boodschappen er zijn deze in de koelkast en keukenkastjes willen plaatsten? Het vaste boodschappenmoment is nu op maandag, maar dat kan aangepast worden aan jouw beschikbaarheid. Wellicht wordt je volgend jaar ook op haar verjaardag uitgenodigd!

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-West (Venserpolder D-buurt F-buurt H-buurt)
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19625
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest