1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Boodschappen om de 2...

Boodschappen om de 2 weken

Voor een rustige man (71) zijn wij op zoek naar een goede buur die hem eens in de twee weken kan ondersteunen met het doen van de boodschappen. Vanwege lichamelijke klachten lukt het hem zelf niet meer om de boodschappen in huis te halen. Meneer heeft namelijk hartklachten en is snel buiten adem. Hij kan niet meer zelf naar de Albert Heijn bij hem om de hoek. Meneer heeft een licht verstandelijke beperking, dat houdt in dat hij een lager IQ heeft. Hij woont zelfstandig en krijgt wel begeleiding. Het contact zal in eerste instantie ook via zijn begeleider verlopen. Wil jij meneer ondersteunen?

Buurt
Zuidoost
Bijlmer-Oost (E-buurt G-buurt en K-buurt)
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20132
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest