fbpx

Boodschap halen en helpen bestellen

Voor twee broers op leeftijd in Nieuw-West zoeken we iemand die 1x per twee weken de boodschappen kan doen. Beide hebben lichamelijke klachten, dus ze kunnen dit niet meer zelf. Ze staan ervoor open om ook de online mogelijkheden te ontdekken. Misschien kun jij ze laten zien dat Albert Heijn ook een fijne bezorgservice heeft, waarbij ze aan de deur kunnen afrekenen. Het zou het allermooist zijn als ze op den duur alleen een lijstje opgeven en iemand dit voor ze op afstand kan doorgeven. Dat is lekker tijd-efficiënt! Wil jij ze helpen en wegwijs maken met online bestellen? De dank is groot.

Frequentie:  1x per twee weken

Benodigdheden: Bestelvaardigheden!

Bijzonderheden: Er zijn 3 trappen naar de woning, maar vanaf volgende maand is er een traplift. 

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Noord-oost
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28847
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...