1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Boodschappen doen

Boodschappen doen

Boodschappen doen is niet voor iedereen even makkelijk. Deze hartelijke dame (70) heeft een tijdje geleden een beroerte gehad waardoor ze nu instabiel is tijdens het lopen en daarnaast heeft ze darmkanker. Gelukkig is ze is best handig en heeft ze kunnen regelen dat de boodschappen thuis bezorgd worden door de supermarkt. Heel erg fijn, maar er is wel een klein probleempje: niet alle lekkernijen worden bezorgd door de supermarkt! En tja, soms verlangt ze wel naar een lekker visje van de visboer, een taartje van de bakker of een stukje vlees van de slager. Lijkt jou het leuk om eens in de 2 weken wat lekkernijen voor mevrouw te halen in de buurt? Dat zou haar erg blij maken!

Voor eventuele allergieën: kat Mauro woont bij mevrouw.

This request for help is suitable for English speaking neighbours. 

Buurt
Oost
Indische Buurt en Oostelijk Havengebied
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19439
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest