1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Boodschappen

Boodschappen

Een positieve dame van 61 uit West zoekt een goede buur die een paar boodschappen voor haar wilt halen. Vanwege haar gezondheid kan ze dit niet meer zelf. Het liefst wil ze dit 2x in de week, maar er is aangegeven dat er een frequentie van 1x in de twee weken is, en daar is ze al erg blij mee. Ze leeft veganistisch en heeft voornamelijk groente en fruit nodig bij de Ekoplaza. Help jij mevrouw met wat boodschappen?

This request for help is suitable for English, French, Russian, German speaking neighbours.
Buurt
West
De Baarsjes
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19765
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest