1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Boodschappen 1 of 2...

Boodschappen 1 of 2 keer

Wil jij een dame voor 1 of 2 keer per direct uit de brand helpen met boodschappen? Mevrouw is 62 jaar en aan huis gekluisterd is vanwege fysieke ongemakken. Haar boodschappenbuur is op vakantie, en nu zit ze zonder. Mevrouw geeft je per telefoon het boodschappenlijstje en als je de boodschappen in de tas aflevert zorgt ze dat het geld klaar ligt. Wil jij voor 1 of 2 keer de boodschappen voor haar doen? Goed om te weten, mevrouw woont 3 hoog en er is geen lift.

Buurt
West
Westerpark (Frederik Hendrikbuurt Staatsliedenbuurt en Spaarndammerbuurt)
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Referentie
19772
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest