1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Boodschapje bij de Ekoplaza

Boodschapje bij de Ekoplaza

Helpende hand gezocht voor kleine boodschappen voor een opgewekte Amsterdamse van 73 jaar. Mevrouw kampt met meerdere gezondheidsproblemen en beperkingen waardoor ze beperkte energie en focus heeft. Ze regelt zelf haar grote boodschappen bij een supermarkt met haar scootmobiel, maar wil soms ook graag nog wat losse biologische producten van de Ekoplaza. Alleen dit lukt haar niet om ook voor elkaar te krijgen. We zoeken daarom een rustige buur die af en toe in de middag iets voor mevrouw wil halen. Kun jij haar helpen, mevrouw zou erg blij worden van je hulp! Goed om te weten is dat de eerste afspraak wordt gemaakt via haar hulpverlener. 

This request for help is suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Praktische hulp
Boodschappen doen
Herhaling
Terugkerend
Referentie
21599
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest