1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Boodschap en een praatje

Boodschap en een praatje

We zoeken een goede buurvrouw die om de week met deze vriendelijke dame van 77 op pad kan. De ene keer een boodschapje doen, de andere keer gewoon een blokje om of bij haar thuis een kop thee drinken? Omdat mevrouw diabetes heeft loopt ze wat moeilijker en vind ze het te spannend om alleen de 4 trappen naar beneden af te dalen en weer op te lopen. Jouw aanwezigheid is dus erg welkom om haar wat meer zekerheid te geven. Haar dochter is heel betrokken en kijkt ernaar uit bij de eerste kennismaking te zijn. Mevrouw spreekt vloeiend Turks en haar Nederlands gaat ook steeds beter, als je wat geduld hebt om naar haar te luisteren zullen jullie zeker goede gesprekken kunnen voeren. Spreek jij binnenkort met haar af? 
 

Buurt
West
De Baarsjes
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20884
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest