fbpx

Salsadanser weer op weg helpen

Het ultieme doel van deze meneer (51) is weer salsa kunnen dansen, want dit is zijn grote liefde. Het actieve leven waar hij zo van genoten heeft, ligt aan diggelen door een medische ingreep. Hierdoor loopt hij moeizaam en met een rollator. Langzaam, voet voor voet, stap voor stap zal hij er wel komen! Iets wat je echt graag wilt, geef je nooit op. Door de dates met de fysio hoopt hij weer op te krabbelen, maar dit gaat niet zo snel als hij zou willen. Een goede buur zou het avontuur nog leuker maken. Een blokje om is al een mooi begin. Dat zijn een paar pasjes, maar daar begint alles mee en wie weet gaan jullie later samen dansend de straat over! 
Frequentie: 1x in de 2 weken
Bijzonderheden: Hoe lang het herstel gaat is onduidelijk. In het begin zullen het hele korte afstanden zijn, maar geduld zal beloond worden.
This request for help is only suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Noord
Tuindorp Oostzaan
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28597
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...