1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Blokje om in rolstoel

Blokje om in rolstoel

Een 91 jarige man wil graag met mooi weer een blokje om in zijn rolstoel. Het liefst één keer in de week, maar anders is één keer in de twee weken ook goed. Hij was vroeger sportief en hield van fietsen en zwemmen. Hij heeft allerlei banen gehad: Als magazijn medewerker bij de Hema, heeft bij de Nederlandsche Bank gewerkt en in de horeca in het Hilton, Krasnapolsky en aan het Rembrandtplein. Vroeger kwam hij veel in Hongarije waar hij veel heeft meegemaakt. Ben jij benieuwd naar zijn levensverhalen tijdens een wandeling?

Frequentie: 1x in de twee weken (als het lukt iets vaker 1x per week)

Interesses: Fietsen en zwemmen 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
23254
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest