fbpx

Voor de gezelligheid

Voor deze mevrouw (88) zijn wij op zoek naar een gezellige babbelbuur. Sinds kort woont haar man niet meer bij haar thuis, maar in een tehuis. Ze mist het sociaal contact en zou graag weer met iemand lekker kunnen kletsen. Dit doet ze nu zo af en toe met de thuiszorg als deze tijd hebben maar dat is natuurlijk niet genoeg. Vroeger heeft ze altijd grote tuinen gehad die ze zelf verzorgde dus ze houdt heel erg van tuinieren. Ook hield ze vroeger erg van koken. Maar eigenlijk kan ze over alles gezellig kletsen. Kom jij deze mevrouw wat gezelligheid brengen? 

Frequentie:  1x in de twee weken

Interesses: tuinieren, koken, handwerken, puzzelen, boeken lezen

 

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Referentie
30309
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast en bank monteren

Voor deze mevrouw (58) zoeken wij iemand die handig is en wil helpen bij het in elkaar zetten van een buffetkast en...