1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Springen om bezoek

Springen om bezoek

Deze alleenstaande meneer (83) staat te springen om een aardige buur te ontmoeten! Figuurlijk dan, want na het breken van de heup is meneer nog flink aan het revalideren. En invalide zijn, bevalt meneer helemaal niet, want hij was vroeger altijd heel actief en ondernemend. Zo heeft hij op hoog niveau gedanst, met plezier gefietst en hard gezwommen. Was het lekker weer, dan was meneer altijd buiten te vinden. Nu zit hij hele dagen binnen, en hoewel er wel een paar vaste sociale contacten zijn, mist meneer wat leven in de brouwerij. Gewoon, een gezellig koffiebezoek! Ook zou meneer het, als het weer en de coronamaatregelen het toelaten, leuk vinden om af en toe naar buiten te gaan in zijn rolstoel. Breng jij wat leven in de brouwerij?

Buurt
Noord
Banne Buiksloot (De Banne)
Type
Sociale hulp
Bezoeken
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19443
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest