fbpx

Praten over nieuws tijdens een wandeling

Deze breed geïnteresseerde dame van 91 (!!) is op zoek naar iemand die eens per twee weken een uurtje zou willen wandelen. Mevrouw ziet helaas niks, waardoor ze wel wat ondersteuning kan gebruiken. Door het slechte zicht is de radio zeer waardevol voor haar. Zo luistert ze naar NPO radio 2 voor het nieuws en af en toe ook naar de rustgevende klassieke klanken op radio 4. Kun jij ook lekker meepraten over de actualiteiten? Dan ben jij precies de buurvrouw die mevrouw zoekt. 

Frequentie: Eens per twee weken

Bijzonderheden: Mevrouw zoekt een buurvrouw en heeft liever niet dat je rookt. De eerste kennismaking is met de contactpersoon van mevrouw. 

Buurt
Nieuw-West
De Aker
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
27873
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...