fbpx

Sjouwen en een ritje naar de kringloop

Meneer (80) heeft een nieuwe bedpapegaai gekregen en kan de oude verkopen aan een outlet. Zou jij deze willen ophalen en wegbrengen naar de Thuiszorg Outlet? Hij is verpakt in een doos en volgens meneer zijn er wel 2 mensen nodig om de doos de trap af te tillen. Dus heb jij een vriend of kennis die wel even mee wil, heel graag! Indien niet dan kunnen wij ook een 2e goede buur zoeken om te helpen sjouwen.

Frequentie: Eenmalig

Benodigdheden: Sterke armen en een auto

Bijzonderheden: Er is een foto aanwezig van de doos. Onkostenvergoeding: 35 cent per gereden kilometer en eventuele parkeerkosten 

Buurt
Centrum
Binnenstad (Burgwallen Grachtengordel Nieuwmarkt en Lastage)
Type
Vervoershulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
28254
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rummikub spelen en kletsen

Deze dame van 93(!!) is een echte kletskous. Dat is ook niet zo gek als je bijna 94 jaar aan levenservaring hebt. Ze...

Wat boodschappen

Deze aardige mevrouw (90) kan zelf de boodschappen niet meer halen. Zij woont 2 hoog, is onlangs gevallen en loopt nu...

Een gesprekje en een wandeling

Voor een gezellige meneer (68) in Oud-West zoeken wij een lieve en betrokken buurvrouw die af en toe samen met meneer...