fbpx

Bedframe repareren & gaten boren

Eerste hulp bij klussen. Deze mevrouw (50) heeft een houten bedframe van Ikea dat op een hardhandige manier is gedemonteerd waardoor het helemaal uit verband is geraakt. Mevrouw heeft lichamelijke klachten en omdat ze nu ook op een matras op de vloer moet slapen is dat extra pijnlijk. De reden dat zij hiervoor hulp nodig heeft is omdat er een nieuwe lattenbodem geplaatst moet worden, maar dat kan niet zolang het frame aan diggelen ligt. Het idee is om verloopstukken te plaatsen en de schroeven van het bed-rail los te boren want die zitten muurvast. Ze denkt dat je er ongeveer een uur aan kwijt bent. Misschien dat je nog tips en andere ideeën hebt. Verder moeten er een paar gaten geboord worden, onder andere in badkamertegels. Kom jij mevrouw helpen?

 Frequentie: eenmalig

Benodigdheden: Gereedschap en een boor is aanwezig. De verloopstukken zal ze kopen. Ze kan dit bij de Gamma navragen maar aangezien jij de klus op je zal nemen kan jij hier misschien advies over geven of tips. Foto’s zijn aanwezig zodat je een inschatting kan maken.

This request for help is suitable for Dutch and English speaking neighbours.

Buurt
West
Bos en Lommer
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
26213
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.