1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Bankstel op 12/7 naar...

Bankstel op 12/7 naar buiten

Een dame in Noord heeft een oude bank (op de begane grond) die bij het grofvuil moet worden gezet, maar helaas ontbreken de spierballen. Daarom zoeken we 2 sterke buren die samen de bank op 12 juli even buiten bij het grofvuil kunnen zetten. Je kunt als enkeling op deze burenvraag reageren, maar als je zin hebt om dit op te pakken samen met een huisgenoot of vriend/vriendin dan is dat natuurlijk ook fantastisch! 

PS: er wordt gerookt. 

Buurt
Noord
Van der Pekbuurt
Type
Praktische hulp
Dingen tillen
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19429
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest