fbpx

Bakkie doen met bingokoning

Meneer (87) is altijd druk bezig geweest en zat tot voor kort niet stil. Zo heeft hij jarenlang vrijwilligerswerk gedaan bij een bejaardentehuis. Hij organiseerde daar onder andere de bingo, met prijzen en al! Ook is hij nauw betrokken geweest bij voetbal in verschillende rollen. Zo beoefende meneer het spel, bekleedde hij een bestuursfunctie bij een voetbalvereniging en rolde hij de witte lijnen vers uit over het veld. Inmiddels doet meneer dit niet meer, zijn al zijn vrienden overleden en heeft hij op één dochter na geen familie meer. Meneer noemt het gat waarin hij is beland groot. Help jij het gat te dichten met je gezelschap? Een bezoekje, kop koffie of een stuk wandelen, meneer vindt het gezellig en kletst graag met je over van alles en nog wat. Meneer is zelf groot Feyenoordfan maar Ajaxfans zijn zeker welkom, zijn overleden vriendin was ook een Ajaxied!

Frequentie: 1x per twee weken

Buurt
Nieuw-West
Osdorp
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
28807
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...