Computer- expert gezocht voor advies

Ben jij technisch aangelegd? Of weet je gewoon heel erg veel van computers af? Dan is deze dame van (68) op zoek naar jouw hulp. In het web van al het nieuwe computeraanbod en de vergevorderde technieken die het internet met zich meebrengt ziet mevrouw door de bomen het bos niet meer. Nu heeft ze nog een oude pc van wel 20 jaar oud staan, maar deze is eigenlijk wel toe aan vervanging. Maar welke dan? En wat betekenen alle termen? Kun jij mevrouw van advies voorzien, dan is ze straks weer helemaal bij de tijd! 

Bijzonderheden: Mevrouw woont 3 hoog en dit is met trappen toegankelijk 

This request for help is suitable for English speaking neighbours.

Buurt
Zuid
Type
Praktische hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
25023
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.