1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Afdeklatjes langs de plinten...

Afdeklatjes langs de plinten aanbrengen

Voor dit echtpaar (72) zoeken we een goede buur met timmermansoog! Op sommige plekken in de woon- en slaapkamer laten kleine stukken afdeklat langs de plinten los. Mevrouw is mantelzorger voor haar partner en heeft zelf geen verstand van dit soort klussen. Heb jij twee uur de tijd om de losgelaten stukjes afdeklat te vervangen voor nieuwe en ze vast te spijkeren zodat ze niet nogmaals losraken? Mevrouw heeft al een lat in huis gehaald, evenals wat kleine spijkers. Het enige wat nog mist is een zaag of kniptang om de stukjes afdeklat op maat te maken. Zou jij die mee kunnen nemen? Oja, er zijn 2 katten in huis! 

This request for help is suitable for English and French speaking neighbours.

Buurt
Centrum
Jordaan Westelijke eilanden en Zeeheldenbuurt
Type
Praktische hulp
Kleine reparaties
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19887
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest