1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Wegwijs op de tablet

Wegwijs op de tablet

Voor meneer (71) zijn wij op zoek een goede buur die hem wegwijs kan maken op zijn tablet. Meneer is rolstoel/scootmobiel gebonden en zou het leuk vinden om zijn tablet te kunnen gebruiken. Voor hem zit er zo'n groot verschil tussen een tablet en een PC dat hij niet weet hoe hij het ding moet gebruiken. Weet jij wel raad met een tablet en zou je het leuk vinden om 2 keer langs te komen om samen met hem door de apps te wandelen en swipen? Dat zou meneer heel fijn vinden! Dan kan hij eindelijk dat mooie apparaat gebruiken wat al zo lang in een hoekje staat te lonken. Meneer kan wat norsig overkomen, dus we zijn op zoek naar een stevige goede buur die daar doorheen prikt!

Buurt
Nieuw-West
De Aker Sloten en Nieuw-Sloten
Type
Praktische hulp
Computerhulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
20223
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest