fbpx

Aanspraak en gezelligheid

Deze sociale dame (88) is op zoek naar een buurvrouw voor wat gezelligheid. Ze komt uit een groot gezin en houdt van mensen om haar heen. Ze heeft inmiddels veel mensen verloren en dat maakt het stil in huis. Ze houdt erg van kletsen over van alles en nog wat. Wie bij haar binnenkomt is welkom! Mevrouw is slecht ter been en durft niet meer alleen naar buiten, omdat ze bang is om te vallen. Ze zou het daarom ook fijn vinden als iemand soms een stukje mee kan lopen of om er samen op uit te gaan. Een keer naar het graf van haar dochter en echtgenoot onder andere. Ze loopt met een rollator. 

Buurt
Nieuw-West
De Aker
Type
Sociale hulp
Herhaling
Terugkerend
Referentie
29162
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...