fbpx

Aanpakker voor de tuin gezocht

Hiep hiep hoera in juli wordt mevrouw maar liefst 97! Wat een topper van een leeftijd! Wel met de ups en downs en de hele mikmak die bij het ouder worden hoort. Tuinieren zit er niet meer in en daarom zijn we op zoek naar een buur die van aanpakken houdt. Mevrouw heeft een grote tuin waar veel onkruid groeit en daar wil ze graag vanaf. Ook heeft ze een stuk of 5 perken waar aarde uit geschept moet worden (en onkruid) zodat haar mantelzorger dit weer kan opfleuren met mooie bloemen. Het liefst had ze mevrouw zelf geholpen met de tuin, maar dat wordt voor haar ook teveel. De klus is waarschijnlijk te groot om in één keer te doen, maar we hebben foto’s die je kan bekijken om dat in te schatten. Wellicht dat 2 x 2 uurtjes langskomen genoeg zal zijn. Neem jij je handschoenen mee en leef jij je uit? 
Frequentie: 1 of 2 keer

Benodigdheden: Mevrouw heeft gereedschap: schoffel, schep en haar mantelzorger kan dat aanvullen als jij nog een voorkeur hebt qua gereedschap om mee te werken.

Buurt
Nieuw-West
Sloten en Nieuw Sloten
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
27283
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Rit: 6 juli van OLVG West naar huis

Mevrouw heeft op 6 juli om 15.00 uur een afspraak in het OLVG West. RMC brengt haar erheen. Wil jij haar na afloop...

Veelzijdige buur zoekt aanspraak

Deze bijzonder vriendelijke meneer (82) is vroeger zelf vrijwilliger geweest, maar is nu voor zichzelf op zoek naar...

Twee banken naar het grofvuil

Mevrouw (70) heeft hulp nodig bij het verplaatsten van 2 zware banken en een kleine koelkast. Deze moeten naar de...