1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Eindelijk aan de wandel

Eindelijk aan de wandel

Hoe fijn is het als je, na 20 jaar te zijn gekweld door een zere knie, eindelijk een spuitje kan krijgen dat de pijn wat doet verzachten? Best wel fijn! Zeven weken geleden heeft deze gezellige mevrouw (76) dat gehad, maar wél met de instructies om aan de wandel te gaan. Zo blijft de knie namelijk soepel! Er zelfstandig op uit gaan is voor mevrouw echter nogal moeilijk; ze is instabiel en bang om na een val niet meer overeind te komen. Daarom zoekt ze een wandelmaatje om haar te vergezellen tijdens haar (korte) blokjes om. Mevrouw vindt het leuk als haar wandelmaatje, net als zij, gezellig is en een beetje kan lachen. Verder omschrijft ze zich als een "all-round type" met een uitgebreide interesse (e.g. lezen, politiek, voetbal en schilderen). Aan gesprekstof dus geen gebrek! Lijkt jou het leuk om mevrouw tweewekelijks (wekelijks is helemaal fantastisch!) te bezoeken voor een blokje om? Omdat mevrouw vaker moet bewegen zijn we op zoek naar 2 goede buren die elkaar kunnen afwisselen. Goed om te weten: mevrouw rookt af en toe een sigaret. 

 

Buurt
Zuidoost
Gaasperdam (Reigersbos Holendrecht en Nellestein)
Type
Sociale hulp
Er op uit
Herhaling
Terugkerend
Referentie
19657
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest