Aan de haal met het onkruid

Voor deze meneer (93) zijn wij op zoek naar een buur met groene vingers. In zijn tuintje heeft het onkruid de laatste tijd de overmacht genomen. Hij heeft zelf zoveel mogelijk gedaan, maar zoekt nog wel wat hulp. Hij heeft een schoffel in huis, maar verder geen tuingereedschap. Het zou fijn zijn als jij dit kan meenemen. Hij houdt ook van een babbel en hij komt graag een beetje meehelpen en kletsen. Daarnaast is de schutting omgevallen die weer overeind getrokken moet worden zodat je daar ook bij het onkruid komt. Deze is zwaar en moet door 2 personen gedaan worden. Trommel jij iemand op die je hierbij kan helpen. Het beste is om dit voor het laatste te bewaren en eerst gewoon lekker aan de slag te gaan met het onkruid waar je makkelijk bijkomt. Mocht je zelf de klus niet helemaal kunnen fixen in 1 of 2 keer dan kunnen we iemand erbij zoeken die de rest van je overneemt.

Frequentie: 1 of 2 keer

Benodigdheden: Basis tuingereedschap

Buurt
Nieuw-West
Slotermeer Noord-oost
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
31298
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Diverse klusjes in huis

Kan jij deze spraakzame 70 jarige meneer helpen met een aantal klusjes in huis? Het gaat om het volgende: 3 lampen...

Tuin- kapper aan huis gezocht

Iedereen droomt wel van een mooie tuin, met prachtige bloemen en veel groen. Maar als je ouder wordt en fysiek...

Tweezitsbank naar de straat

Kun jij een bank naar de straat brengen? Mevrouw is geen Hulk en het lukt haar daarom niet om deze tweezitsbank in...