fbpx

4 jaloezieën ophangen

Voor een dame (65) in Zuid zoeken wij iemand met gereedschap. Ze heeft 4 stuks nieuwe jaloezieën, maar weet niet hoe ze deze moet ophangen. Ze zou heel graag de oude gordijnen willen vervangen, want die hangen er al 20 jaar. Het montagemateriaal zit vermoedelijk in de pakketten waar de jaloezieën in geleverd zijn. Ze zijn gloednieuw! Alleen ontbreekt het mevrouw aan gereedschap. Heb jij dat toevallig wel? En is zo’n klus een appeltje eitje? Ga dan eens langs.

Frequentie: 1 of 2 keer

Benodigdheden: Basisgereedschap en een (klop)boor

Bijzonderheden: Mevrouw rookt af en toe, maar zal dit niet doen als je er bezwaar tegen hebt. Haar woning bereik je middels 3 trappen. Ze gaat zelf na of ze een trapje kan lenen bij haar in de buurt zodat je bij het plafond kan. 
This request is also suitable for English speaking neighbours

Buurt
Zuid
Rivierenbuurt
Type
Praktische hulp
Herhaling
Eenmalig
Referentie
28601
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Of lijken deze burenvragen je wat?

Kast een verdieping naar boven

Wie zou mevrouw (57) willen helpen om samen met haar een boekenkast 1 verdieping naar boven te verplaatsen. De kast is...

Lampen ophangen

Mevrouw (47) zoekt een goede buur die bij haar een badkamerlamp kan komen ophangen. In de badkamer hangt nu slechts...

Op stap met de rolstoel

Mevrouw van 75 jaar zou zo graag wat vaker naar buiten willen gaan. Haar mantelzorgers zijn druk bezet, dus iemand die...