1. Home
  2. /
  3. Burenvragen
  4. /
  5. Twee vierkante meter vloer...

Twee vierkante meter vloer leggen

Tapijt leggen als je bijna 70 bent is voor de meeste mensen niet het allermakkelijkste klusje. Ook voor deze vriendelijke dame niet, maar desalniettemin kwam ze een heel eind! Nu is het project echter bij de laatste vierkante meters (1.30m x 1.30x) gestaakt, omdat het haar niet lukte om de stoffen vloer netjes passend te maken bij de voordeur. Na een paar mislukte pogingen heeft ze uiteindelijk besloten om hulp in te schakelen via Burennetwerk. Een beetje giechelend biechtte ze haar "onkunde" op en vroeg of wij misschien een handige goede buur kennen. En wij weten dat die bestaan! Dus; ben jij enigszins handig en heb je zin om deze lieve dame te helpen bij dit klusje? Laat het ons dan weten! Ze schat dat het, als jullie het saampjes doen, ongeveer een uurtje duurt. 

PS. De vloerbedekking bestaat uit rubberen 'tegels' van 50cmx50cm die bijgesneden kunnen worden. Mevrouw heeft al het gereedschap in huis, maar als je zelf een lekker stanleymes hebt neem die dan vooral mee!

This request for help is suitable for English and Spanish speaking neighbours.

Buurt
Noord
Tuindorp Oostzaan
Type
Praktische hulp
Kleine reparaties
Herhaling
Eenmalig
Referentie
19720
  • Fijn dat je wilt helpen! Je reactie is doorgestuurd naar ons helpdeskteam. Je hoort zo snel we kunnen van ons of- en hoe je de vraag kan oppakken.
  • Oeps, er ging wat mis. Je reactie is niet ontvangen. Probeer het nog een keer of neem contact op met [email protected] als dit blijft gebeuren. Dan koppelen we je handmatig aan deze vraag.
  • Leuk dat je zo enthousiast bent, maar je hebt al eerder gereageerd op deze vraag. Je hoort zsm van ons of je deze vraag kan oppakken. Misschien staat er nog een andere leuke vraag voor je tussen?
  • Wat leuk om te weten waarmee je een buur zou willen helpen. We maken graag eerst even kennis met je voordat we je inzetten. Je krijgt binnenkort een belletje of mailtje van ons voor een kennismakingsgesprek. Daarna kunnen we je matchen aan deze- of een soortgelijke vraag.

Wat je altijd van ons mag verwachten

N

Deze vraag is goed doorgevraagd door het Burennetwerkteam.

N

Je kunt de vraag altijd weer doorgeven aan het netwerk van goede buren.

N

Maak je je zorgen over iemands situatie na je afspraak? Wij staan klaar om met je mee te denken.

Pin It on Pinterest